Челичен канистер за бензин, 20л

Нема Залиха Челичен канистер за бензин, 20л
Бренд: HERON
Код: 8898143
EAN: 8595703603778
Достапност: Нема Залиха
1.590 ден.
Количина: Нема Залиха

Главни технички паrметри: 20l, погоден за бензин, дизел и масло.

Loading...
Loading...
Loading...