Пумпа за велосипед со манометар, со вентил за испуштање, 120 PSI/8bar, висина 57cm, пречник 35mm, EXTOL PREMIUM

Пумпа за велосипед со манометар, со вентил за испуштање, 120 PSI/8bar, висина 57cm, пречник 35mm, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8864200
EAN: 8595126956642
Достапност: На залиха
1.290 ден.
Количина: Додади во кошничка

Глаvни тех.параметри:: 120 PSI/8bar, висина 57cm, пречник 35mm,

Loading...
Loading...
Loading...