Пламеник со пиезо запалка за плинскa боцa со EU навој 7/16"

Нема Залиха Пламеник со пиезо запалка за плинскa боцa со EU навој 7/16"
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8848100
EAN: 8595126958943
Достапност: Нема Залиха
758 ден.
Количина: Нема Залиха

Главни технички параметри: опис: горилник со пиезо палење за плински боци со пропан бутан-полнење во согласност со EU стандард EN417 навој по EU стандард 7/16" , макс. темперaтура 1200 °C, дијаметар нa млазница на горилник 20mm, топлотна моќ 1,7 kWh, потрошувачка 123g/h., тежина 234g.

Loading...
Loading...
Loading...