Мултимер дигитален со автоматска селекција на опсег, опсег на мерење: DC напон 200mV-600V, AC напон 2V-600V

Мултимер дигитален со автоматска селекција на опсег, опсег на мерење: DC напон 200mV-600V, AC напон 2V-600V
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8831250
EAN: 8595126938594
Достапност: На залиха
1.850 ден.
Количина: Додади во кошничка

Главни технички параметри::снимање на максимум и само измерените вредности, безконтактна детекција на AC напон, автоматска селекција на опсег, опсег на мерење: DC напон 200mV-600V, AC напон 2V-600V, DC a AC струја 200 µA-10A, отпор 200Ohm-20MOhm, топлина -20°C-1000°C, тест на батерии 1,5/3/9/12V, тест на транзистори и диоди, мерење непрекинатост на проводници, батерии 3x1,5V тип AAA, тежина 200g

Loading...
Loading...
Loading...